Bästa starten på sommarlovet!

Välkommen att hänga med Disciples till Nyhems ungdomshelg!

Vi åker gemensamt i buss upp till Nyhem (utanför Mullsjö/Jönköping), bor i stora tält, käkar i vårt egna mattält, hänger på alla samlingar och möten och aktiviteter på ungdomshelgen och har det bara allmänt gött tillsammans med varandra och Jesus!

Datum: Fredag 16 – måndag 19 juni

Kostnad: 800 kr (då ingår transport, boende och mat)

Anmälan stänger: 5 juni

Frågor: Sakarias Bryskhe, sakarias.bryskhe@europaporten.com, 072-719 88 99


Läs mer om Nyhemsveckan på deras hemsida: https://nyhemsveckan.se


Anmäl dig här:

Anmälan är nu stängd.


Villkor

 • Uppgifterna som lämnas är korrekta. Skulle fel upptäckas meddelas detta snarast till wenny.sallbring@europaporten.com.
 • I deltagaravgiften ingår transport (gemensam buss upp på fredag och tillbaka till Malmö på måndag), mat (frukost, lunch, kvällsmat), samt boende (i tält). Om jag vill äta något annat, åka andra tider än den gemensamma bussen, eller på annat sätt avvika från planeringen, står jag för dessa kostnader själv och ansvarar också för att meddela Sakarias detta (sakarias.bryskhe@europaporten.com).
 • Malmö Pingstförsamling sparar uppgifterna som lämnas i anmälningsformuläret så länge verksamheten kräver det. Känslig information raderas efter ungdomshelgen, om det inte finns viktiga skäl att ha kvar dem. Du har när som helst rätt att begära ut de personuppgifter som vi har sparat. Kontakta wenny.sallbring@europaporten.com angående detta.
 • Vi förbehåller oss rätten att skicka med s.k. spårningspixlar i våra e-postmeddelanden.
 • Du bekräftar och säkrar din plats genom att betala. Endast anmälan utan betalning garanterar således inte plats.
 • Deltagare är inte skyldiga att i anmälan berätta om ev. sjukdom eller mediciner, men det kan underlätta för ledarna att hjälpa om behov uppstår. Vi jobbar så klart för att alla ska må bra under aktiviteten, men uppmanar deltagare att ta ansvar för sin hälsa, särskilt om mediciner eller särskilda förhållanden krävs för att må bra.
 • Anmälan är bindande från att betalning har gjorts. Avanmälan är endast möjlig genom att kontakta Sakarias (sakarias.bryskhe@europaporten.com, 072-719 88 99) och bekräftelse ges av honom. Administrativ avgift på 350 kr är inte återbetalningsbar. Återbetalning av resterande deltagaravgift beror på hur mycket som redan köpts in i förberedelser för aktiviteten. TIPS: Hitta istället någon som kan ta din plats och meddela snarast Sakarias om bytet.
 • Vid händelse av att aktiviteten skulle behöva ställas in återbetalas så stor del av deltagaravgiften som möjligt efter att aktivitetens övriga kostnader har reglerats.
 • Deltagare ansvarar själv för sina (värde)saker. Disciples/Malmö Pingstförsamling/ledarna kommer inte ersätta saker vid ev. skada eller förlust.
 • Var rädd om tält och annan utrustning kopplat till denna aktivitet. Går något sönder – säg till en ledare. Deltagare kan bli återbetalningsskyldig, beroende på hur stor skadan är.
 • Denna aktivitet är alkohol-, narkotika- och drogfri.
 • Ledares anvisningar följs under resan dit och tillbaka, samt under vistelsen på ungdomshelgen.
Kategorier: Uncategorized